– Geloofsgemeenschap H. Johannes’ Onthoofding; zaterdagavond om 19.00 uur
– Martinushuis; vrijdagavond om 18.00 uur
– De vieringen in de kerk zijn ook te volgen via de Livestream: http://www.parochienuland.nl/Livestream/livestream.htm

WEEKENDEN VAN ZATERDAG 27 JANUARI 2024 T/M ZATERDAG 24 FEBRUARI 2024

ZATERDAG 27 JANUARI 2024; 4e Z. door het jaar
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het KVO/ZLTO-koor. Lektor: Ans van de Bosch.
MISINTENTIES:
Riet Roos-van Hoek, Emmy en Nienke, Mien Kusters-Maas (mdg), Pieta van der Doelen-van Bakel, Grad van der Doelen en Anja en Frank (mdg), Toon van den Berg (mdg), Timmy Barten-Thewissen, Dré Sr., Dré Jr. en Jeroen Barten, Jos en lenie Westerlaken-Kusters en dochter Elleke, Huub van Nistelrooij en fam. (p), Antoon langens (p/jrg), Johannes Langens, lambertha Langens-Kilsdonk en Grad Langens, Tonnie van Krieken (mdg).
NA DE VIERING IS HET KOFFIEDRINKEN IN DE PAROCHIEZAAL

ZATERDAG 3 FEBRUARI 2024; 5e Z. door het jaar
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Suzanne Coulen.
MISINTENTIES:
Hennie Korsten, Guusje en overleden fam. (p), Wim Swanenberg en Miet Swanenberg-Langens, Betsie van Zoggel-Gloudemans (p/jrg), Marie Korsten-van Rossum (mdg), Sjaak van Uijtert (mdg).

ZATERDAG 10 FEBRUARI 2024; 6e Z. door het jaar.
19.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Lenie van Zutphen.
MISINTENTIES:
Theo van Casteren (verj), Marie van Bergen-van Zeeland (mdg), Tonny van Bennekom-de Groot (mdg).

ZONDAG 11 FEBRUARI 2024;
11.00 uur Carnavalsmis met medewerking van het KVO/ZLTO-koor.

WOENSDAG 14 FEBRUARI 2024; ASWOENSDAG
19.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Riet Zwanenberg.

ZATERDAG 17 FEBRUARI 2024; 1e Z. van de Vasten
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Gerard van Lokven.
MISINTENTIES:
Annie Roersch-Tijhuis, Jan Roersch en zoon Carles, Maarten van der Donk (p/verj), Jo en Tineke van der Biezen-van Santvoort (p), Jet van Nistelrooij-van Gaal (mdg), Henk Smits (mdg), Antoon van den Broek (mdg), Jo Gloudemans (p), Paul Schoones (p).

ZATERDAG 24 FEBRUARI 2024; 2e Z. van de Vasten
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het KVO/ZLTO-koor. Lektor: Ans vd Bosch.
MISINTENTIES:
Nelly en Klaas van der Biezen (70e trouwdag), Cor en Martha van Venrooij-van Creij (p/verj), Rudi Litjens (p/jrg), Toon van Heeswijk (mdg), Mien Kusters-Maas (mdg), Pieta van der Doelen-van Bakel, Grad van der Doelen en Anja en Frank (mdg), Toon van den Berg (mdg), Tonnie van Krieken (mdg), Timmy Barten-Thewissen, Dré Sr., Dré Jr. en Jeroen Barten.
NA DE VIERING IS HET KOFFIEDRINKEN IN DE PAROCHIEZAAL