– Geloofsgemeenschap H. Johannes’ Onthoofding; zaterdagavond om 19.00 uur
– Martinushuis; vrijdagavond om 18.00 uur
– De vieringen in de kerk zijn ook te volgen via de Livestream: https://www.youtube.com/@nulandparochie

Financiën:
De jaarrekeningen van de individuele geloofsgemeenschappen zijn samengevoegd naar een jaarrekening van de Parochie De Goede Herder. Deze is besproken en goedgekeurd in de vergadering van 8 april 2023. U kunt deze jaarrekening terugvinden op de website van de parochie; https://parochiedgh.nl/over-ons/financien/

WEEKENDEN VAN ZATERDAG 01 JUNI 2024 T/M ZATERDAG 29 JUNI 2024

VRIJDAG 31 MEI

ZATERDAG 01 JUNI 2024
SACRAMENTSDAG
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Lenie van Zutphen.
MISINTENTIES:
Jos van Uden (mdg), Marie Korsten-van Rossum (mdg), Piet Schimmel (mdg).

VRIJDAG 07 JUNI 2024

ZATERDAG 08 JUNI 2024
10e Z. door het jaar/VERJAARDAG PASTOR VERBAKEL – 90 JAAR.
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van de gezamenlijke koren. Lektor: Yvonne van Ieperen.
MISINTENTIES:
Johannes Langens, Lambertha Langens-Kilsdonk en Grad Langens, Piet Clement (p/verj), Dieny Kosterman-Platenburg (p/jrg), Tonny van Bennekom-de Groot (mdg), Corry van Rosmalen-van de Ven (mdg).

20.00 uur Koffiedrinken in de kerk, in verband met de 90e verjaardag van Pastor Verbakel! Iedereen is hierbij van harte welkom.

VRIJDAG 14 juni 2024

ZATERDAG 15 JUNI 2024
11e Z. door het jaar
19.00 uur Eucharistieviering met Volkszang. Lektor: Hans van der Biezen
MISINTENTIES:
Toon Smits (p), Mari van Bakel (p/vaderdag), Karel en Lena Tielemans-van Houtum en dochter Ine van den Heuvel-Tielemans, Riekie Richters-van den Braak (mdg) en Gerrit Richters (vaderdag), Riet Roos-van Hoek (verj), Harrie van Schijndel (p/vaderdag), Tonnie van Krieken (p/vaderdag), Anny van der Linden-Schakenraad (mdg), Nelly van der Veeken-van de Camp (mdg), Jet van Nistelrooij-van Gaal (mdg), Marie van Bergen-van Zeeland (mdg), Johan Roovers (mdg/vaderdag) en Annie Roovers van der Biezen.

VRIJDAG 21 JUNI 2024

ZATERDAG 22 JUNI 2024
GÉÉN EUCHARISTIEVIERING!!

ZONDAG 23 JUNI 2024
12e Z. door het jaar
11.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Suzanne Coulen.
MISINTENTIES:
Marinus van Aggelen en Johanna van Doorn, Weldoeners van de Parochie (der Kerk en van het klooster (gef), Toon van Heeswijk (mdg), Maarten van der Donk (p/jrg), Overleden ouders van Druenen-van Kaathoven en overleden fam.leden.

VRIJDAG 28 JUNI 2024

ZATERDAG 29 JUNI 2024
H.H. PETRUS EN PAULUS, Apostelen
19.00 uur Eucharistieviering met medewerking van het Kerkkoor. Lektor: Riet Zwanenberg.
MISINTENTIES:
Mien Kusters-Maas (mdg), Pieta van der Doelen-van Bakel, Grad van der Doelen en Anja en Frank (mdg), Toon van den Berg (1e jrg), Timmy Barten-Thewissen, Dré Sr., Dré Jr. en Jeroen Barten.

20.00 uur Koffiedrinken in de parochiezaal. Iedereen is hierbij van harte welkom.